Om Oss

Axsafe startades av Anders Hagman 2013 under namnet AX Passer & Larmteknik ab

2016 bytes namnet till axsafe AB

​( ax= den smala delen av nyckel som, rätt utformad, låser upp låset,  safe =säker)

Efter att sökt efter en lokal som skulle vara anpassningsbar efter våra behovmed en verkstad med port, lagerutrymmen, kontor, sociala utrymmen samt försäljningsutrymmen hittade vi en perfekt lokal på Vikingagränd 1A i Mariehamn, dit vi flyttade 1 juli 2016.

Ett utomordentligt bra läge med exponering mot en av Ålands mest trafikerade leder, parkeringsplatser, närhet till kolleger/kunder gör att vi känner oss mogna att ta nästa steg i utvecklingen och under hösten öppna upp en försäljningspunkt där vi kan visa upp och sälja produkter inom den allt växande säkerhetsbranschen.

Vi är ett litet företag som inte strävar efter att vara störst eller bäst. Vårt mål är en långsiktig kundrelation som skall bygga på kunskap och förtroende.

Vår affärside är att genom noggranna val av samarbetspartner / leverantörer och kontinuerlig utbildning inom våra produkter / område, säkerställa att våra kunder alltid skall känna sig säkra i sitt val av installatör.

Våra kunder finns inom det offentlig, företag och privata.

Vi saluför / installerar inte produkter / lösningar som vi själva inte skulle köpa.

Företaget har ett gesällbrev (124/14) inom Låssmedsyrket, vilket är personligt ocherhålles genom prov, och som ett bevis på att man har en grundläggande kompetensen inom yrket. Fastställs och godkänns av Sveriges Hantverksråd, och är en förutsättning för att avlägga Mästarbrev inom yrket.

Anders Hagman gesällbrev